0729 091 805 / 0765 737 775Servicii Desfundare Canalizare si Vidanjare Bucuresti

 • Acasa
 • Servicii Desfundare Canalizare

SERVICII DESFUNDARE CANALIZARE

Desi poate putini iau in calcul ca o simpla curatenie, o ploaie mai sanatoasa sau o iarna bogata in zapezi sa creeze probleme, acest lucru este cat se poate de posibil si deranjant. Si cu toate ca de-a lungul timpului de voie sau mai bine spus indemnati de nevoie oamenii au tot incercat sa-si rezolve cu propriile puteri problemele, sistemele de care inca dispun multi dintre noi s-au invechit, au devenit metode rudimentare si nu mai dau niciun randament. Asta fara sa mai luam in calcul efortul la care ne-am supune folosind metodele respective.

De aceea, Roges Total vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie tehnici noi de desfundare a sistemelor de canalizare, decolmatare, spalare si curatare a tevilor. Dotati cu echipamente profesionale de vidanjare si desfundare canale si cu o echipa instruita pentru situatiile speciale de desfundare a canalelor infundate care va produc dumneavoastra neplaceri, firma noastra este mereu gata sa intervina in situatiile de urgenta pentru a evita confruntarea dumneavoastra cu astfel de probleme si a va asigura rezolvarea lor intr-un timp cat mai scurt si pentru o perioada cat mai indelungata.

Datorita experientei dobandite de-a lungul timpului in domeniul serviciilor de curatenie, de desfundare a sistemelor de canalizare, decolmatare, curatare tubulatura, desfundare coloane, desfundare tubulatura, desfundare si curatare camine, curatare si spalare canalizare, echipa noastra va face fata oricaror provovari, indiferent de complexitatea lor.

Dotati cu echipamente profesionale, desfundarea canalizarii dumneavoastra se va face in principal cu ajutorul furtunelor cu presiune, adaptandu-ne insa la nevoile realizarii reusitei lucrarii dumneavoastra.

Puteti beneficia de serviciile noastre de vidanjare si desfundare canalizari atat din Bucuresti, cat si din judetul Ilfov.

Cu Roges Total aveti parte de seriozitate si promptitudine indiferent de ora si zona.

 • Vidanjare

  Servicii de vidanjare in Bucuresti si zonele limitrofe, oferite cu promptitudine si profesionalism.

 • Canalizare

  Avem o experienta indelungata in curatarea sistemului de canalizare,asadar suntem capabili sa facem fata oricaror lucrari.

 • Decolmatare

  Efecutam servicii de decolmatare mecanizata canale cu echipament si o echipa de profesionista.

 • Fose Septice

  Desfundam cu rapiditate fosele septice in care se colecteaza apele menajere produse in gospodarie.

 • Igienizare

  In afara de serviciile de vidanjare si desfundare canalizare, Roges Total are acum inclus in oferta sa si igienizarea.

Ne puteti urmari sau cere serviciile si in mediul social!