0729 091 805 / 0765 737 775Servicii Vidanjare si Desfundare Canalizare Bucuresti

 • Acasa
 • Servicii Vidanjare Bucuresti
Servicii Vidanjare Bucuresti - 0729 09 18 05 / 0765 73 77 75
Servicii Vidanjare Bucuresti - 0729 09 18 05 / 0765 73 77 75
Servicii Vidanjare Bucuresti - 0729 09 18 05 / 0765 73 77 75

Avand o vasta experienta in problemele aparute datorita inundatiilor produse de ploi, zapezi, conducte infundate sau sparte, camine surpate sau alte accidente de acest fel, indiferent daca locuiti la bloc, curte, daca locul de munca este in zona centrala sau la periferie, Roges Total are rezolvarea pentru toate acestea.

Vidanjarea reprezina procesul de golire si curatare a gurilor de scurgere, foselor, haznalelor, ceea ce va aduce un plus de curatenie caminelor dumneavoastra.

Beneficiind de un echipament profesionist care face ca vidanjarea sa se realizeze in conditii cat mai usoare si rapide, Roges Total, cea mai prompta firma de vidanjare si desfundare, va asigura servicii de vidanjare profesioniste atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, dispunand de o echipa instruita si specializata in astfel de probleme.

Firma noastra poate executa lucrari de vidanjare reziduuri menajere, grasimi , reziduuri petroliere, desfundare, vidanjare a foselor si bazinelor septice, curatare mecanica a decantoarelor, dar si alte lucrari, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Aflandu-se printre primele firme de vidanjare din Bucuresti, Roges Total va ofera servicii profesionale, seriozitate maxima, si va asiguram ca veti dori contractarea noastra pe o perioada indelungata.

Roges Total ofera servicii de vidanjare atat in Bucuresti cat si in zone apropiate cum ar fi Popesti Leordeni, Voluntari, Baneasa, Otopeni, Mogosoaia, Chiajna, s.a, la preturi accesibile si avantajoase.

 • Vidanjare

  Servicii de vidanjare in Bucuresti si zonele limitrofe, oferite cu promptitudine si profesionalism.

 • Canalizare

  Avem o experienta indelungata in curatarea sistemului de canalizare,asadar suntem capabili sa facem fata oricaror lucrari.

 • Decolmatare

  Efecutam servicii de decolmatare mecanizata canale cu echipament si o echipa de profesionista.

 • Fose Septice

  Desfundam cu rapiditate fosele septice in care se colecteaza apele menajere produse in gospodarie.

 • Igienizare

  In afara de serviciile de vidanjare si desfundare canalizare, Roges Total are acum inclus in oferta sa si igienizarea.

Ne puteti urmari sau cere serviciile si in mediul social!